MADE IN FINLAND

100% ORGANIC

HAND-CRAFTED QUALITY

HERKULLISET KOTIMAISET YRITYSLAHJAT

Täältä saat tilattua yrityslahjaksi kotimaiset gourmet-herkkusetit, herkkulahjakortit sekä brändätyt suklaat yrityksesi ilmeellä. Tarjoamme laajan valikoiman eettisesti valmistettuja yrityslahjavaihtoehtoja jokaiseen tarpeeseen ja tilanteeseen. Palkittujen käsityönä valmistettujen premium-suklaiden lisäksi löydät valikoimasta myös ensiluokkaisen kokoelman kotimaisia ruokatuotteita eri pientoimijoilta ympäri Suomen. Valitse tuotteet joko itse tai anna meidän suunnitella herkkusetti puolestasi.

Taigan yrityslahjat ovat ekologinen herkkulahja liikekumppaneille tai vaikka virkistyslahja etätyöntekijöille! Ota yhteyttä tänään kuullaksesi lisää!

METTÄ & TAIGA CHOCOLATE yhteislahja tuo vireyttä ja iloa etäpäiviin! (sopii myös kesälahjaksi!)

Nauti kupposellinen korkealaatuista kotimaista yrttiteetä ja yhdistä hetkeen herkullinen, käsintehty gourmet-suklaa. Yllätä kollegat tai yhteistyökumppanit kauniilla, kestävällä ja kotimaisella herkkuhetkellä.

3 eri lahjasettiä, joista valita:

1. Puhdistava ja kirkastava kevään vireys: Taiga Chocolate tummasuklaa pakastekuivatuilla mustikoilla ja METTÄ Green Cleanse yrttitee

2. Energisoiva ja virkistävä uuden päivän onni: Taiga Chocolate tummasuklaa pakastekuivatuilla tyrnimarjoilla ja METTÄ Good Morning yrttitee

3. Suklainen makumatka; Taiga Chocolate 3 suklaan maisteluvalikoima (mustikka, puolukka, tyrnimarja) ja tasapainottava METTÄ Green Cleanse yrttitee

Suklaat ovat kaikki vegaanisia, maidottomia ja gluteenittomia. Kaikki yrttiteet, yrtit ja kasvit ovat 100% kotimaisia, puhtaita, täysin ilman mitään torjunta-aineita kasvatettuja korkealaatuisia makuja.

METTÄ ja TAIGA ovat suomalaisia pienyrityksiä joilla vastuullisuus ja laatu ovat tärkeässä roolissa. TAIGA suklaa yhdistää käsintehdyn suklaan suomalaisten pakastekuivattujen marjojen kanssa ja METTÄ nordic tarjoaa suomen metsien parhaat maut mm täysin kotimaisten, korkealaatuisten ja puhtaiden yrttiteiden muodossa tavoitteenaan tuoda suomalaisten metsien maut osaksi terveellistä ja herkullista elämäntapaa.

METTÄ on saanut Design from Finland seritfikaatin ja tukemalla METTÄä tuet suomen luonnontuotealan kasvua. TAIGA on jopa kanasainvälisesti palkittu upea makukokemus.

Pakkauksemme ovat kaikki ympäristöystävällisiä: METTÄn täysin kompostoituvat pussit eivät jätä jälkeä ja TAIGAN pakkaukset ovat kaikki kierrätettävissä.

HINNASTA:
- Vaihtoehdot 1 ja 2: suklaa + tee 9,99 €, paketoituna ja kotiin postitettuna 14,49 €

- Vaihtoehto 3: 3 suklaata + tee 18,97 €, paketoituna ja kotiin postitettuna 23,47 €

Jos toimitetaan kaikki asiakkaalle itse paketoitavaksi ja postitettavaksi, tulee hinnan päälle rahti.

TOIMITUS:
TOIMITUS: 2 viikkoa tilauksille alle 200 kappaletta. 3-4 viikkoa tilaukset yli 200 kappaletta. Toimitus on mahdollista suoraan henkilöstölle / yhteistyökumppaneille kotiosoitteeseen. Paketti on kirjeposti.

Vastuullinen

Kotimainen

100% orgaaninen

Kokoa oma herkkusetti yrityslahjaksi

Valitse tuotteet Taigan ystävien herkullisesta valikoimasta.